onsdag 18 februari 2015

Till Anonym

"Kan inte du göra ett inlägg med tips på balklänningar? hemsidor osv. tycker om din stil och du kan mycket om mode. behöver tips snarast eftersom det är läge att beställa!"

Mitt enda tips är att jag tycker att det ska vara enkelt, sofistikerat med fina detaljer när det gäller fina tillställningar som i det här fallet en bal. Inte för mycket hud, glitter eller konstiga volanger. Det kan liksom aldrig gå fel med en enkel och elegant klänning. En annan sak som jag personligen tycker är fint är kontraster, exempelvis tycker jag det är finare med ljusa klänningar till mörkhåriga och tvärtom, men det där är en smaksak- du ska självklart välja en färg du tycker är fin oavsett din hårfärg. Jag gillar också att vara unik, jag skulle aldrig vilja komma i en klänning som någon annan också kommer att ha. 

Jag har själv lite panik över min balklänning, och är väldigt skeptisk när det gäller att beställa för man vet aldrig om måtten blir bra, om tyget är fint eller om du ens får klänningen i tid. Sen beror det ju också helt på hur mycket pengar man är redo att lägga ner på sin klänning. Man kan beställa en från Ellie Saab och då garanterar jag att den kommer vara perfekt och av hög kvalité, men en prisklass på ca 80 000 kronor kanske är lite väl för en studentbal. 

Men vanliga sidor som asos, nelly eller chicy har ju alltid klänningar och har hittat ganska många fina där. Annars finns det ju sidor som fairyin, jjshouse eller dressmeup där det finns tusentals klänningar men leveranstiden kan vara ganska lång och kom ihåg att vara supernoga med måtten när du beställer!

Du hittar säkert någon fin, LYCKA TILL! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar