lördag 3 januari 2015

Tvåtusenfemton


Gott nytt år. Hoppas verkligen att alla fick en bra start på det nya året. Jag hade en underbar kväll. Jag fick spendera mitt nyår med min bästa vän. Det är viktigt. Jag insåg det under kvällen, att killar kommer och går år efter år. Men en bästa vän kommer alltid att finnas kvar. Om ett år. Om fem år. Om tjugo år. 

Förutom det hoppas jag alla hade kul. Jag hoppas alla smällde raketer. Drack för mycket champagne. Dansade som aldrig förr. Var trevliga mot nya människor. Jag hoppas alla lämnade alla bekymmer och problem med 2014 och inledde detta år med ett leende och positiva tankar. Det är klyschigt, jag vet. Det funkar inte så, jag vet. Men vi kan i alla fall låtsas och intala oss själva att vi får chansen till en ny start. 

Jag älskar tanken av nytt. Ett nytt år. Nya möjligheter. I år har jag ingen lista av nyårslöften som att träna mer, plugga mer, spara mer pengar. Jag har helt enkelt bestämt mig för att fokusera på mig själv. Mitt löfte till mig själv är att se till att jag mår bra. Våga släppa taget om saker som inte längre får mig att växa. Våga öppna mig för nya dörrar. Säga ja oftare. Våga öppna mitt hjärta för förändringar. Våga tänka på mig själv i första hand. Men också ta vara på mina nära och kära. Jag tänker se till att omge mig med människor som får mig att må bra.

Det här året ska jag må bättre än aldrig förr. 

Välkommen 2015.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar