onsdag 14 januari 2015

Skriva ut.Min blogg är ett pågående projekt. Den utvecklas och förändras  hela tiden. Jag menar, gå igenom arkivet och se skillnaden från hur min blogg såg ut för två år sedan och nu. Jag var en helt annan person, med andra känslor, tankar och värderingar. Bloggen var för mig då mest en ytlig sak. Den handlade om oväsentliga saker och outifts. Idag är den så mycket mer. Bloggen är för mig ett sätt att arbeta mina tankar, känslor och funderingar. Genom att skriva ut så vill jag även inspirera, beröra och påverka andra. Jag vill att andra ska kunna relatera. Jag vill sprida positiva budskap och förståelse mellan individer som känner likadant. 

Jag brukar få höra att personer som söker sig till bloggande och liknande är personer som ständigt söker uppmärksamhet och bekräftelse. Det låter i de flestas öron som en negativ sak, men jag väljer att se det från ett annat perspektiv. Självklart vill jag att andra ska läsa vad jag skriver, annars hade jag ju inte bloggat. Självklart vill jag att andra ska kunna relatera och ta åt sig av vad jag skriver, annars är det ju ingen mening att publicera något. Så är det ju. 

Jag får väldigt mycket bra respons från många läsare. Jag får även negativ respons ibland och jag vet att många pratar. I alla fall så vill jag tacka er- allihopa. Jag glömmer ofta bort att göra det, men jag uppskattar verkligen alla ni som klickar in här. Ni som kanske bara kollar på bilder. Ni som läser. Ni som kommenterar. Ni som ger respons. 
Tack till alla er. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar