onsdag 28 januari 2015

Öppna dörrarna

Outfitbilder med en solnedgång i bakgrunden, kan det bli mer förutsägbart? Tror inte det. I alla fall. Igår var en bra kväll, nya vänner, drinkar och vattenpipa. Diskussionerna flödade och handlade om allt mellan tyska bilar till vilken som springer snabbast av en kamel och en häst. Kan då även informera er nyfikna läsare att kampen mellan hästen och kamelen är jämn,  men i nästan alla lägen vinner hästen, förutom i öknen då kamelen har bättre förutsättningar. Nog om det.

Att träffa nya människor från nya kulturer är något alldeles extra. Det är lätt att man kryper in i sin egen värld och tänker att man inte har något gemensamt med någon av alla dessa människor man är omgiven av. Men det är så fel. Vi alla har saker gemensamt, eller i alla fall saker som vi kan dela med oss av. Vi alla har en historia, en kunskap eller en erfarenhet som vi kan dela med oss av eller ta del av. 

Om du vågar öppna dörrarna för andra så kommer andra öppna sina dörrar för dig. Det kan handla om en 15 min pratstund medans du dricker ditt morgonkaffe eller det kan bli en vän för livet. Man vet aldrig vad nya dörrar har att erbjuda oss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar