torsdag 4 december 2014

Vi vet aldrig när bussen kommer.


En uppmaning,
Låt er själva leva. Var ärlig och rättfram. Skicka det där galna smset som du egentligen inte vågar, för hur galet kan en digital kommunikation bli? Tala om för människor att du älskar dem. Tala om för människor hur fantastiska de är. Våga tala om för människor att de gjorde din dag. Våga uppskatta andra. Våga leva.

För att en dag, kanske du blir träffad av en buss.

Det kanske låter konstigt. Det kanske låter skrämmande. Det kanske också låter konstigt att bara leva rättfram- att visa människor att du vill ha dem, att du behöver dem, att du just i stunden kommer dö om du inte får träffa dem, hålla om dem. Röra dem på något sätt- om det är att lägga dina fötter i någons knä eller dina läppar mot någons läppar eller ditt hjärta i någons händer.

Det finns inget vackrare än att vara desperat och att det inte finns något mer riskfyllt än att låtsas att man inte bryr sig.

 Vi är aldrig yngre än vad vi är just nu och vi får inte glömma att vi är bara människor. Vackra människor. Vi lurar oss själva att vi har kontroll. Vi har inte så mycket kontroll över oss själva som vi gärna intalar oss att vi har. Vi vet aldrig vem där ute som kanske behöver oss tillbaka. Så varför inte chansa? Vi vet aldrig vad för slags magi som kan uppstå mellan oss själva och andra människor. 

Lev. Du vet aldrig när bussen kommer...

1 kommentar:

  1. Du har rätt bussen kan komma när som helst,inte bara därför...vill jag tala om att du ofta gör min dag du är fantastik
    !!!

    SvaraRadera