torsdag 20 november 2014

Tid, Tankar & Tillvaro.


Dagarna går mina vänner. De liksom bara rusar förbi. Det är skönt men det är även en stor stressfaktor, tiden är för knapp för alla saker jag vill göra. Det skrämmer mig. Om tiden känns kort nu tänk vad kort livet kommer kännas om några år. Jag har alltid haft svårt för att leva i nuet, jag liksom dagdrömmer mig bort till två, fem eller tio år framåt och tänker på alla saker jag kommer ha gjort och gör då. Vem jag kommer vara, hur jag kommer leva och vart jag kommer befinna mig i världen. 
Just nu känner jag mig otålig, jag känner en längtan bort. Ni vet när man känner att man bara skulle kunna packa och dra. Var som helst, när som helst. Vilken fantastisk känsla det skulle vara- att bara skita i allt och börja om någon annanstans. 
Samtidigt så trivs jag i min tillvaro just nu. Det är ovanligt jobbigt men jag är ändå glad. Glad för att jag har alla mina nära och kära och ännu gladare för alla nya människor som tillfört något nytt till vardagen. Glad för att vi jobbar för fullt med vårt UF. Glad för att jag är här och för att jag lever. Det går alltid att hitta positiva saker i livet. Tänk på det.
PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar