onsdag 26 november 2014

Känslor just nu.

Jag känner mig orolig. Som att jag inte riktigt har kontroll över mig själv och vad som händer runt omkring mig. Som att jag är fylld av en massa känslor som ligger huller om buller i mitt huvud och hur jag än försöker lyckas jag inte reda ut dem. 

Jag får liksom ingen ordning. Det gör mig inte så mycket egentligen för trots att allt känns skit då och då- så lyckas jag alltid hitta positiva ting som gör mig glad och tacksam. Det finns alltid någon eller något som kan få mig att le. Och jag försöker verkligen använda mig av dem.

Jag försöker att inte tänka så mycket utan bara vara. Inte oroa mig så mycket utan bara leva i stunden. Jag är pinsamt dålig på det och har alltid varit det, men jag försöker. Jag försöker tala öppet om hur jag känner och även stå för vad jag känner. För vem kan döma mig för mina känslor? Jag kan inte styra dem så varför ska jag skämmas?

Jag kan erkänna att efter helgen är jag livrädd vart jag än går. Jag litar inte på någon. Jag kan erkänna att skolan stressar mig till min spets, men att jag egentligen inte bryr mig så mycket för det går bra i skolan nu. Jag kan erkänna att jag saknar personer jag inte borde sakna. Jag känner mig orolig för framtiden. Jag kan erkänna att jag är vettskrämd för att låta mig själv känna att allt är bra. Det känns som allt kommer gå åt helvete då.

Jag kan också erkänna att jag trivs i hur mitt liv ser ut just nu. Jag har lärt känna nya underbara människor som under så kort tid blivit en stor del av mitt liv och trots att de medgivit jobbiga konsekvenser så bryr jag mig inte. För det är det värt. Allt som får en att må bra, skratta och le är värt det jobbiga.  

Ni märker ju själva hur det ser ut i mitt huvud.. Mycket känslor fram och tillbaka. Så som det ska vara antar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar