torsdag 9 oktober 2014

Psykologi


Orsaker till psykoser, hallucinationer, extrema stämningslägen, självmordstankar och mani är sådant jag sysslat med denna vecka. Psykologi är ett intressant ämne, men tror dock att jag själv kommer utveckla någon slags paranoia efter jag läst klart denna kurs.. Jag är väldigt skeptisk mot människor, har inte alltid varit sådan men har lärt mig med åren att people can't be trusted. Nu börjar jag även bli rädd för att killen som raggar på krogen kanske är psykopat. Eller att någon helt plötsligt blir befalld av inre hörselhallucinationer att köra över mig när jag går över vägen. 


Världens ondska är inget man ska underskatta. Den finns överallt, men skulle man oroa sig hela tiden skulle vi alla bli sjuka till slut. Man ska vara försiktig men man ska inte sluta leva. Nog om det...

Det är torsdag idag? Veckorna går på snabbspolning tror jag och det är inget jag uppskattar som ni kanske redan vet... Imorgon är det fredag. Jag ser fram emot många saker imorgon- få psykologiprovet överstökat, UF kick off och förhoppningsvis en rolig kväll ute med vänner.

Btw vad tycker ni om min nya design? 

1 kommentar: