onsdag 15 oktober 2014

Duktiga Iza.


Jag gick till borgarskolan i augusti med den inställningen att jag skulle kämpa. Jag kände att jag hade en enorm drivkraft till att göra bra ifrån mig. Den känslan finns kvar. Jag gör mitt bästa, ibland mer och ibland mindre men jag kämpar. Men... Men ibland blir jag arg. 

Jag visste att skolan skulle ta upp mycket tid och jag visste att jag inte skulle få så mycket tid över till andra saker. Jag tänker inte ge upp, MEN ibland känner jag bara att jag vill kunna göra vad jag vill utan att känna en gnagande ångest att det ligger läxor hemma och väntar.
 Jag vill kunna gå till ett fik efter skolan och sitta där i flera timmar med någon jag älskar. Jag vill kunna åka iväg efter skolan och göra roliga saker med mina kompisar. Jag vill kunna spendera mina helger med galenskaper och äventyr och leva ut. 
Jag är arton år. Jag lever i den perfekta åldern för att göra en massa tok och roliga saker. Ibland vill jag bara släppa "duktiga Iza" och leva ut min rebelliska sida. 
Jag blir arg för att jag inte kan det.Ibland önskar jag att jag levde i en annan tid. En tid där skolan inte spelade så stor roll. En tid där man spenderade helgerna på drive-in bio och körde runt med coola bilar. En tid då man hade mönstrade kläder och platåskor. En tid då vi levde i en värld utan datorer och mobiltelefoner. En tid som redan funnits...

Ha en bra natt peepz!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar